Våra varumärken

Det är lätt att drunkna i olika producenters utbud av kvaliteter och varianter. Vi anpassar ständigt vår portfölj av varumärken för att passa våra återförsäljare så att de ska få tillgång till de varor som passar just deras behov bäst.

Med noggrant utvalda brands, både egna och genom agenturer, vässar vi hela tiden vårt sortiment. Ett sortiment som sticker ut genom att vara extremt marknadsanpassat.

pennor-brands1

Hållbarhet – Funktion

Våra varumärken är en viktig del av vår relation till våra kunder. Oavsett om det handlar om våra egna brands eller agenturer för andra producenter, så ska våra återförsäljare vara trygga i att alltid få produkter av högsta kvalitet. Genom att ständigt förbättra och bredda vårt sortiment, samtidigt som vi noggrant väljer ut vilka externa leverantörer och varumärken vi vill jobba med, ska vi har marknadens bästa mix.

Ledorden är Hållbarhet och Funktion!

Sober®

Sober® är Addbrands egna varumärke. Sober står för bra kvalitet till rätt pris. Oavsett om det gäller kuvert, bärkassar, rollups, beachflaggor eller pennor. När du beställer en Soberartikel kan du alltid vara säker på att det är en produkt som testats noggrant och som lever upp till marknadens krav på utseende och hållbarhet.

Sober_logo_ny

Munken

Munken är ett välkänt och mycket omtyckt svensktillverkat papper. FSC-certifierat papper i hög kvalitet som ger en lyxig känsla. Det är vi som tillverkar kuverten i Munken-serien. Eftersom vi även har pappret i en mängd gramvikter kan kunden få allt sitt kontorstryck i Munken, såväl kuvert som visitkort och brevpapper. Finns i fyra nyanser: Pure (gultonat), Lynx (naturvit), Polar (vit) och Kristall (högvit).

Munken logo_Rityta 1 kopia

airpoc

Marknadens vitaste och mest hållbara bubbelpåse.

Plasten i våra bubbelpåsar tas enkelt ur med ett enkelt ryck. På så sätt är den mycket enklare att återvinna än sina konkurrenter på marknaden. Smartare packning ger bättre logistik och fler påsar per pall. Kombinationen av dessa egenskaper ger en mer miljöanpassad påse.

Samtidigt har vi ökat vitheten i pappersskalet och gjort påsen slätare vilket ger mycket bättre möjligheter för tryck med kvalitet.

airpoc_logo_Rityta 1 kopia 3

Adestor

Adestor – etikettpapper för alla ändamål! En väldigt bred serie av etikettpapper med obestruken, bestruken och stukturerad yta.

Med Adestor kan vi erbjuda ett etikettpapper som passar till det mesta. Lådor, flaskor, burkar mm!

Adestor

Labelmedia

Utstansade standardetiketter i massor av format, såväl fyrkantiga som runda. Kommer på A4-ark i askar om 100 ark. Fungerar utmärkt i såväl skrivare som digital- och offsetmaskiner. En favorit som växt sig stark och blivit standard hos många av våra kunder.

labelmedia

Picofilm

Ett sortiment av högkvalitativ PET film som är anpassad för att passa en mängd olika ändamål. Finns med flera ytor och olika gramvikter som passar utmärkt för print. Fungerar även utmärkt för efterbearbetning i form av variabeldata.


PicoFilms egenskaper:
• Utmärkt färg- och bildåtergivning
• Bra körbarhet i print
• Temperaturresistent
• Hög rivstyrka
• Funkar att skriva på med tusch och kulspets


PicoFilm är ett mycket bra val av material till menyer och visitkort, samt till produkter för utomhusbruk såsom tags och affischer.

Picofilm-Infotag-blomma

Viking Design

En serie framtagen för de som vill ha ett lite exklusivare kuvert. Tillverkade i ett högvitt papper med en högre ytvikt (120g). Viking Design är helvita utan grått innertryck. Finns både med remsa och med fukthäftande flik för maskinell kuvertering. Förutom standardformaten finns serien i flera kvadratiska format.

Viking design

Pro-Design

Vi vågar säga att detta är marknadens bästa och vitaste papper för print i 4-färg. Vitheten och den höga kvalitén gör att fler och fler väljer PRO-DESIGN som huspapper. Fungerar problemfritt i alla typer av maskiner och ger perfekt återgivning och skarpa konturer.

pro_design_pallet_of_a4_boxes

Elco Color

Sveriges mest färgsprakande serie. Färgade kuvert i premiumkvalitet i massor av fina kulörer. Går utmärkt att trycka på och finns i flera format.

Elco-color

Kontakta oss

Klicka på länken till höger för att se all vår kontaktinformation.