Våra affärsområden

Kuvert

Addbrand levererar kuvert, med eller utan tryck, till tryckerier och återförsäljare i hela Norden. Vi är en del av Mayer Kuvert Network, Europas största kuvertproducent. En kartong eller en miljon kuvert spelar ingen roll, vi har produktion och logistik för alla volymer.

180319-7973

Sober – Nordens bredaste sortiment

Det är vi som tillverkar och säljer Nordens bredaste sortiment av vita standardkuvert med grått innertryck – Sober. Vi är hela tiden lyhörda för vad marknaden vill ha och uppdaterar ständigt sortimentet för att öka konkurrenskraften hos våra återförsäljare. Sober är svanenmärkta kvalitetskuvert och levereras i kartonger för enkel hantering.

Se sortiment (pdf)

Sober-kuvert-1

Påtryck kuvert

Addbrand har ett av Nordens modernaste kuverttryckerier och är licensierat för Svanen. Vi trycker i 1-4 PMS och CMYK i världens snabbaste och mest moderna maskiner. Små eller stora serier spelar ingen roll. Våra återförsäljare kan leverera alla typer av produktioner.

Några fördelar:

  • Stor maskinpark = Stor flexibilitet
  • Både offset- och digitalmaskiner = Klarar alla storlekar och upplagor
  • Svanenlicens

Specialproduktion

Ibland har kunden specifika önskemål om format, kvalitet, fönster mm som går utanför standard. Då specialtillverkar vi efter kundens instruktioner. Vi har en modern och mycket konkurrenskraftig specialproduktion. Antal spelar ingen roll, vi ser till att kunderna får det de önskar.

Vid stora serier, när det rör sig om hundratusentals eller miljoner kuvert, tillverkar vi och trycker kuverten samtidigt i någon av våra fabriker. Detta kallas för flexoproduktion.

tjanst-4

Konsumentförpackade kuvert

Vi har ett brett sortiment av konsumentförpackade kuvert och påsar. I sortimentet ingår såväl standardkuvert som provsäckar, bubbelpåsar och vadderade påsar.

Sober-konsumentförpackade-kuvert-2

Kuvertering

Vi hjälper er med hela produktionen när era kunder vill göra utskick. Från tryckning av inlaga och kuvert till inlämning hos distributör. I våra moderna maskiner kuverterar och adresserar vi åt er och ser sedan till att utskicket hamnar hos rätt distributör i rätt tid.

Kuverteringsmaskinen

Kontakta oss

Klicka på länken till höger för att se all vår kontaktinformation.