Våra affärsområden

Kontor och papper

Med våra agenturer på papper, etiketter och självhäftande ark täcker vi upp alla slags behov från enklaste kvalitet till premium.

I våra egna tryckhallar hjälper vi våra återförsäljare med bl.a. brevpapper, konferensblock, kollegieblock, visitkort och pennor.

tjanst-2

Er pappersgrossist

Vi har specialanpassat vårt sortiment för att passa såväl det stora tryckeriet som den lilla printshopen. Hos oss får ni rätt format och rätt volym och slipper hålla stora lager själva.

Munken-lager

Block

Vi har blivit en ledande grossist i Norden av tryckta block. Detta tror vi beror på vår flexibilitet som vi utvecklat genom många års erfarenhet. Oavsett upplaga, format, antal sidor etc kan du alltid vara säker på att du får en toppvara levererad från oss.

Vi producerar såväl klassiska limmade konferensblock som spiralbundna kollegieblock och skrivböcker i alla sorters upplagor.

kollegieblock

Pennor

Tryckta reklampennor med bra kvalitet och skön skrivkänsla som kan levereras tillsammans med block, visitkort, bärkassar mm till eventet. Vi har tagit fram ett noga utvalt sortiment av kulpennor, stiftpennor och touchpennor.

Vi är lite extra stolta över våra modeller Extra Recycle och Ultra Recycle som är de enda svanenmärkta pennorna som finns på marknaden. Levereras alltid med svanenmärket tryckt på pennkroppen!

Utöver detta har vi nära samarbeten med Ballograf och Pilot. Vi levererar deras storsäljare med tryck till hela Norden.

pennor

Presentationsmaterial

Vi utvecklar hela tiden vårt arktryckeri för att ge våra återförsäljare bästa förutsättningar för att sälja presentationsmaterial. Genom en varierad maskinpark och hög personalkompetens kan vi hjälpa er med såväl små som stora upplagor.

  • Broschyrer
  • Kataloger
  • Foldrar och flyers
om-oss-slider-2

Visit- och korrkort

Vi är en av Nordens största leverantörer av visit- och korrkort. Vi har investerat stort i både print- och efterbearbetningsutrustning för att kunna serva såväl stora som små konton. I kombination med vårt Web2print blir vårt erbjudande svårslaget.

visitkort-stack1

Kontakta oss

Klicka på länken till höger för att se all vår kontaktinformation.