Web2print

Vi erbjuder er marknadens bästa system för beställning av trycksaker via internet. Web2print är byggt och utformat just för trycksaker och väl beprövat. Många av Sveriges största företag och organisationer använder systemet idag. På senare tid har även många mindre bolag hakat på tåget eftersom det finns mycket tid att spara även för dem.

Enkelhet

Med Web2print sätter er kund sina egna original och slipper alla krångliga korrektursvängar. Vid beställning erhålls komplett korrektur direkt på skärmen och ett tryckfärdigt original genereras. Originalet går automatiskt till våra tryckpressar och ett ordererkännande skickas omgående till er. Vid beställning via Web2print minimeras risken att beställa fel produkt. Alla trycksaker visas med bild. Man ser klart och tydligt fönsterplaceringar på kuvert etc.

Säkra profilen

Web2print hjälper er kund att säkra sin profil. Installationen av deras trycksaker görs helt enligt deras grafiska manual och instruktioner. Beställaren kan sedan endast redigera de poster och rader som ni bestämt ska vara redigerbara.

Lagerhållning

Systemet i kombination med lagerhållning av trycksaker har blivit en succé hos våra kunder. Finns det en vara hos er kund som har stor åtgång och inte får ta slut, så kan denna lagerhållas hos oss och läggas upp på Web2print för avrop.

Miljö

Alla trycksaker produceras i ISO-certifierad miljö. Detta ger er en garanti för att trycksakerna är av högsta kvalitet och att produktionen av dem gör minsta möjliga påverkan på miljön. Dessutom är produktionen Svanenmärkt, vilket innebär att er kund kan få Svanenmärket på allt sitt kontorstryck.