Printmarket

iMac-screen-PrintmarketVAD ÄR PRINTMARKET?
Printmarket är en portal där du som återförsäljare kan erbjuda vårt sortiment direkt till dina kunder. Vi har samlat de vanligaste formaten från respektive affärs- område på en sida. Där kan du eller din kund enkelt välja kvalitet, antal tryckfärger, tryckplacering mm. Antingen för att få fram ett pris eller för att lägga en order direkt via Printmarket.

PRISER?
Vi använder dina nettopriser som grund. Du bestämmer vilka marginaler du vill ha på respektive produkt och volym. När du bestämt dig för att använda Printmarket så skickar vi ett formulär där du själv fyller i önskat påslag i %.

HUR KOMMER DU IGÅNG?
När vi fått önskade marginaler från dig programmerar vi ditt Printmarket och skickar sedan en länk och Printmarket-knapp till dig. Du väljer sedan var på din hemsida/webbshop du vill lägga länken.

HUR GÅR EN ORDER TILL?
När en kund varit inne på din hemsida och beställt registreras ordern på ditt konto hos oss och det går direkt ett mail till dig med orderinformation. Inom ett par dagar skickas ett korrektur till dig som du vidarebefordrar till din kund. Här har du även möjlighet att stoppa ordern om ni önskar oavsett orsak. När du godkänt korrekturet trycker och skickar vi direkt till din kund.

SÄLJVERKTYG
Printmarket fungerar även alldeles utmärkt att använda som säljverktyg när du besöker din kund. Systemet är anpassat för både dator och surfplatta och du kan enkelt plocka fram en produkt och ge din kund ett pris direkt på plats.

VAD KOSTAR PRINTMARKET?
Att installera Printmarket kostar ingenting! Istället betalar du en abonnemangsavgift på 249:-/månad. Vid installation binder du dig bara för 12 månader och kan när som helst efter det välja att säga upp tjänsten med omedelbar verkan.