Sober®

Sober® är Addbrands egna varumärke. Sober står för bra kvalitet till rätt pris. I Sober-familjen ingår än så länge kuvert, bärkassar, rollups och beachflaggor. Men vem vet vad framtiden bär med sig? När du beställer en Soberartikel kan du alltid vara säker på att det är en produkt som testats noggrant och som lever upp till marknadens krav på utseende och hållbarhet.

Sober® Kuvert

Sober® är beteckningen på vår standardserie. Samtliga kuvert är vita med grått innertryck. Om användaren frågar efter ”vanliga” kuvert är det dessa Sober som används. Marknadens mest kompletta sortiment vad gäller format, fönsterplaceringar och gramvikter. De fukthäftande varianterna är anpassade för maskinell kuvertering.

Sober® Rollup

Vår egen kvalitetssäkrade rollup. Sober rollup kommer i standardformatet 200x85cm och levereras färdigmonterad i en stryktålig vadderad väska med handtag och axelrem. Trycks på non-curl material som ger en slät och fin yta även efter flera upp- och nedrullningar. Två fötter för extra stabilitet och enkel att hantera.

Sober® bärkasse

En högkvalitativ papperskasse med tvinnat handtag och extra förstärkt botten. Tillverkas av noga utvalt kraftpapper i 100-110gsm. Sober Bärkasse finns i tre storlekar och tio olika färger. Kan fås med påtryck i en färg från en kartong (150 ex!!) och uppåt.

Sober® beachflagga

Vår egen kvalitetssäkrade beachflagga. Finns i standarformaten med flera val av fot beroende på underlag.
Trycks med sublimeringstryck för bästa resultat och hållbarhet.