A-Store blir ännu bättre!

Uppgraderad-A-Store2

A-Store har blivit ett väldigt omtyckt verktyg för att göra era affärer och inköp enklare. Det är jättekul att shopen tagits emot så väl och att fler och fler använder A-store både som beställningsverktyg och för att enklare sköta administrering kring offerter, leveranser, lagervaror mm. Nu lanserar vi en rad förbättringar som kommit till tack vare den feedback vi fått från er. De nya funktionerna är redan igång och ni kan redan nu ta del av dem nästa gång ni loggar in. Helt kostnadsfritt naturligtvis!

Spara offerter
Fr o m nu kan ni spara de offerter ni gör i A-Store! På så sätt blir det enklare vid order, då ni direkt i shopen kan ta fram er sparade offert och se vilka priser ni lämnade till kunden.

Olika påslag på olika artiklar
Nu kan ni sätta olika %-påslag på olika artiklar i en när ni skapar kundoffert i A-Store. Istället för att sätta ett påslag på hela offerten kan ni nu alltså välja påslag på varje artikelrad.

Enklare att söka bland tidigare order
Nu kan ni även söka på kontaktperson och ordernummer under ”Mina order”. Det kommer göra det ännu enklare att hitta tidigare order när kunden beställer repeat.

Relaterade produkter
Vi kommer nu att lägga in relaterade produkter så att ni direkt får upp förslag på passande merförsäljning när er kund bett om pris på en produkt.

Kontroll av lagersaldo
Om det inte finns tillräckligt mycket av en artikel för att kunna leverera hela er önskade volym kommer ni direkt att få besked om detta i systemet när ni lägger in önskat antal.

Förbättrad outlet
Nu kan ni filtrera i A-Store Outlet så att ni enkelt kan se om just den varan ni ska köpa finns med bland reavarorna.

Extra kontroll vid repeat
Vid repeatorder kommer det nu komma upp en kontrollfråga innan ordern går igenom. Detta för att vi fått feedback från kunder om att göra repeatorder tydligare.

Data sheets
Vi har kompletterat delar av vårt sortiment med pdf-datablad som innehåller detaljerad information om dess egenskaper. Detta gäller framförallt papper och etiketter.